Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Конвексна Земља - документарни филм (Convex Earth The Documentary - Serbian)Након седам година истраживања облика Земље, научни експерименти спроведени од стране бразилских истраживача "Dakila Research and the Zigurats Technological Center", у сарадњи са професионалцима из различитих области, из Бразила и других држава, као што су САД, Русија, Чиле, Холандија, Шпанија, показали су да Земља није сферичног облика.

Доказ је представљен у документарцу "Terra Convexa``, првобитно, објављеном на три језика: португалском, енглеском, и шпанском, а такође публикованим на веб страницама terraconvexa.com као и convexearth.org.

Спроведено је седам различитих научних експеримената, укључујући геодетске, који су садржали мерења дистанци између темеља (основа, подножја) и врхова зграда у Torres (RS), као и Natal (RN), које се налазе на раздаљини од 3.050 км, узимајући у обзир надморску висину. "Мерења су била идентична.

Да је Земља сферична, раздаљина између темеља (основа, подножја) ових зграда требала би бити мања од раздаљине између њихових врхова због закривљености Земље," објашњава Urandir de Oliveira оснивач Dakila Research. Инжењери са Националног института за колонизацију и Аграрне реформе (INCRA) учествовали су у акцији. Далекометни ласер коришћен је, такође, за мерење равнине и нивелације вода у rês Marias Dam (MG), in Lagoa dos Patos (RS), on Lake Titicaca, Peru, као и на морима Ilhabela (SP) и на Strait of Gibraltar.

Тестови спроведени на раздаљини од 35км нису показали никакво закривљење. Експерименти са преламањем и рефлексијом телескопа, доказали су да бродови не нестају са хоризонта, већ ми губимо могућност да их опазимо због поменутог оптичког феномена. Овај феномен испитали су истраживачи који су формулисали нову физичку теорију, која објашњава по којим физичким и математичким принципима функционише. Експерименти са вертикализацијом и нивелисаном хоризонтализацијом доказују непостојање гравитације, што потврђује физичко понашање воде, да се враћа у оригиналан облик, а то је равност.

Према Urandir-у, оно што нас држи чврсто на земљи је MDPL – МГПС (магнетизам, густина, притисак и светло). Са фотографија, сликаних са неколико атмосферских сонди, лансираних од стране истраживача, као и прављених бушотина, укључујући оне на Антартику, у сарадњи са Оружаним снагама Бразила, а такође и других анализа материјала проналажених у глечерима у Сибиру као и на острвима Арктичког Леденог Океана, као што су полен, прашина и други делићи, нови континент, познат као "Већи Север", откривено је да су само раздвојени великим количинама леда. Кретање небеских тела, укључујући Сунце и Месец, тотално је различито од начина на који званична наука то тренутно описује. Нове информације омогућавају нам правилно позиционирање континената.

Комплетне информације о истраживањима, захваљујући опреми, координатама, фотографијама, свим техникама, истраживачким садржајима, техничким извештајима, математичким прорачунима, и теоријским претпоставкама, бићемо ускоро у могућности да на сајту http://www.terraconvexa.com.br и http://convexearth.org Књига са комплетном компилацијом истраживања биће ускоро објављена.

--------------------------------

Конвексна земља документарац може бити редистрибуиран и на другим каналима све док је Монетизација искључена, а аутор изворног дела, такође мора бити обавештен: "Terra convexa је назависно истраживање Dákila Researches www.dakila.com и Centro Tecnológico Zigurats ctzbrasil.com.br оригинално објављено на www.terraconvexa.com.br и convexearth.org"

27 мај 2022