Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 
Kako je i zaštо falsifikovana istorija Srba - Aleksandar MitićЕво неких теза из овог видеа који је за сваку препоруку:
 

"- Велике силе од Енглеске до Русије су бринуле о својим политичким потребама, стварајући научну јавност, не на основу науке и аргумената.

- НЕМА НИЧЕГ НА ОРИГИНАЛУ! све је препис на препис, ко зна који препис, а са чега је препис - то је под знаком питања?

- Сви антички и средњевековни писци, чији су преводи на енглеском и руском, нам долазе из периода "хуманизма и ренесансе" или касније. За свако потврђивање потребно је више унакрсних извора, како би се утврдила аутентичност (чега овде нема).

- Обновитељ српске аутокефалности је Св Сава. Хришћанство смо примили од апостола Павла.

 
Александар Шаргић и Александар Митић износе праве мотиве фалсификовања историје Срба објашњавајући када и како је то чињено. У другом делу емисије говори се о томе да су писани извори које службена наука наводи као изворе о досељавању, заправо извори који доказују аутохтоност Срба."
 
Сведоци смо да је фабриковање фалсификоване историје Срба прљава тактика специјалног рата, која се против нашег народа води вековима уназад. То изазива велика организована страдања и затирања нашег рода, све како би њихова фабрикована историјска лаж опстала а по цену нашег мука (ућуткавања) тј страдања. Примери су многи. Патолошка мржња Хрвата према свему српскоме је само један од пројеката етно-инжењеринга конвертита у новијој српској историји. Превише је доказа који морају да буду затрти како би измишљене нације опстале и етно-инжињеринзи направили нове. Све је кренуло од Ватикана а управо су они усавршили највише ону познату латинску: "Divide et impera" (Подели па владај).
Свака препорука за праћење канала Србија глобал и велика подршка овим момцима из престоног града.
 

28 мај 2022