РУШЕЊЕ ДРЕВНОГ ЖРНОВА – Тајна друштва или помодарство краља Александра (ВИДЕО)

РУШЕЊЕ ДРЕВНОГ ЖРНОВА – Тајна друштва или помодарство краља Александра (ВИДЕО)

Краљ Александар масон или помодарСрпску историју затирали су, не само странци, већ и њени...

Скадар као престоница Србије

Скадар као престоница Србије

Скадар престоница СрбијеСрбија је основана 490. године са прстоницом у Скадру, обухватала је...

Подржавам став и мишљење др Владимира Димитријевића - Протојереј – ставрофор др Стојиљко Кајевић

Подржавам став и мишљење др Владимира Димитријевића - Протојереј – ставрофор др Стојиљко Кајевић

Протојереј – ставрофор др Стојиљко КајевићПратим моралну декаденцију, посебно у западном свету....

ПРЕДРАГ МИРКОВИЋ ДАЧА

ПРЕДРАГ МИРКОВИЋ ДАЧА

Predrag Mirkovic Daca Завршио се животни пут Предрага Даче Мирковића. Била је велика част...

Протест у Петровцу на Млави 1 од 5 милиона

Протест у Петровцу на Млави 1 од 5 милиона

#1од5милиона Петровац на МлавиУ Петровцу на Млави, је у суботу 16. фебруара 2019. године одржан...

Патриотизам се не показује само за време рата (Немања Џаковић - Балкан инфо)

Патриотизам се не показује само за време рата (Немања Џаковић - Балкан инфо)

Партиотизам се не показује само за време ратаЈавна исповест младог човека са надпросечним...

Стварност у Србији и лажно месијанство

Стварност у Србији и лажно месијанство

Nezadovoljstvo mladih i odlazakСтварност у Србији није ни мало ружичаста. Напротив, упркос свим...

 • РУШЕЊЕ ДРЕВНОГ ЖРНОВА – Тајна друштва или помодарство краља Александра (ВИДЕО)

  РУШЕЊЕ ДРЕВНОГ ЖРНОВА – Тајна друштва или помодарство краља Александра (ВИДЕО)

  четвртак, 08 август 2019 09:02
 • Скадар као престоница Србије

  Скадар као престоница Србије

  уторак, 06 август 2019 01:50
 • Подржавам став и мишљење др Владимира Димитријевића - Протојереј – ставрофор др Стојиљко Кајевић

  Подржавам став и мишљење др Владимира Димитријевића - Протојереј – ставрофор др Стојиљко Кајевић

  среда, 22 мај 2019 12:33
 • ПРЕДРАГ МИРКОВИЋ ДАЧА

  ПРЕДРАГ МИРКОВИЋ ДАЧА

  понедељак, 18 фебруар 2019 01:45
 • Протест у Петровцу на Млави 1 од 5 милиона

  Протест у Петровцу на Млави 1 од 5 милиона

  субота, 16 фебруар 2019 22:54
 • Патриотизам се не показује само за време рата (Немања Џаковић - Балкан инфо)

  Патриотизам се не показује само за време рата (Немања Џаковић - Балкан инфо)

  петак, 01 фебруар 2019 04:26
 • Стварност у Србији и лажно месијанство

  Стварност у Србији и лажно месијанство

  среда, 16 јануар 2019 10:02

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 
Chemtrails Chemtrails Моја главна брига као неурохирурга је та да заиста постоје докази да они прскају небо наноалуминијским једињењима . A та једињења доказано кроз научну и медицинску литературу узрокују интензивне упале бројних ткива инвазивно нападајући мозак и кичмену мождину .
 
Dr Russell Blailock је пензионисани амерички неурохирург чије је неуморно научно истраживање допринело бољем разумевању деловања токсина из околине, кемтрejлса, вакцине, хране и воде на организам, посебно на централни нервни систем. Dr Blailock један је од ретких лекара који је заиста свестан отрова којима свакога дана сведочимо и о томе је направио опсежна истраживања која су од изузетне важности за човечанство. Он се посебно осврнуо на кемтрејлсе, након што је сам истражио по човека смртоносна једињења која се распршују по нашем небу.
 
 
- Интернет је пун прича о кемтрејлсима и ГЕОИНЖИЊЕРИНГУ који је наводно у борби против "глобалног загревања". Дуго сам те приче узимао с резервом.
Један од главних разлога за скептицизам је тај да сам врло ретко виђао појаве на небу које су други описивали. Но, последњих година број тих стаза по небу се драстично повећао и то нису контрејлс (обични авионски трагови) јер ипак сам одрастао гледајући у небо.
 
Ови су обимни, широки и по тачно одређеном обрасцу распршују се у вештачке облаке - приметио је Др Блејлок који даље наводи:
- Од посебне је важности то да сада сваки дан видимо и неколико десетина тих трагова који засипају небо. Моја главна брига као неурохирурга јесте та да заиста постоје докази да они прскају небо наноалуминијским једињењима. А та једињења доказано кроз научну и медицинску литературу - узрокују интензивне упале бројних ткива. Од посебног интереса је учинак ових наночестица на мозак и на кичмену мождину. Ту је растуцћи списак дегенеративних болести, укључујући Алцхајмерову деменцију, Паркинсонову болест, али и Лоу Гхеригову болест (АЛС). Све ове болести данашњице снажно су повезане са присутством алуминијума у ​​околини - закључио је Блејлок
 
Надаље, овај храбри лекар човечанству даје информације шта нано честице алуминијума чине људском бићу.
- Нано честице алуминијума нису само бескрајно упалне, већ оне такође лако продиру до мозга и то бројним путевима укључујући крв и мирисне живце (нерви који преносе мирисе у носу). Моје је истраживање показало да те честице пролазе дуж мирисних нерава који директно делују на део мозга који је заслужан за Алцхајмерову болест, али нано честице алуминијума делују и на сам ток болести. Алцхајмерова болест позната је по томе што мозак врви од алуминијума у случају те болести. Интраназални пут честицама алуминијума је уједно и најопаснији, а излажемо му се сваки пут када они истресу на тоне алуминијума у небо. Стравично је то што тај алуминијум удишу људи свих старосних група, укључујући и труднице, одојчад и малу децу, а изложени су му свакога дана и по неколико сати. Знамо да старији људи имају највеће реакције на алуминијум у ваздуху. Проблем је у томе што ове честице кроз отворене прозоре улазе и у домове људи па се тамо и дуже задржавају.
Осим удисања алуминијума, долази и до натапања земље, воде и целе вегетације алуминијумом. Наравно, алуминијум се спорије апсорбује пробавним трактом, али нано честице алуминијума апсорбују се у много већем броју. Та апсорпција алуминијума показала се изузетно штетном за многе органе и ткива, а несумњиво је и да може доћи до врло озбиљних запаљенских процеса, као и запаљенских реакција у плућима што посебно може да буде опасно за децу и одрасле са плућним болестима и астмом.
 
Др Блејлок рекао је да се моли Богу да пилоти који то чине и који прскају ову изразито токсичну супстанца у небо знају што чине те да су свесни да трују и себе и своју породицу, а исто важи и за политичке званичнике који ово допуштају. Но, ствар је у томе да вероватно нити они нису свесни озбиљности ових отрова у нашем животном окружењу.
 
- Након тла, биљке и извори вода веома су контаминирани и више нема начина да се из тога извуче било каква корист. Ако се не предузму неки кораци данас, доћи ће до невиђене катастрофе у погледу здравља и она ће бити огромних размера. У супротном, сведочиће експанзији неуро-дегенеративних болести које се јављају како код деце, тако и код одраслих, као и неуро-развојним и моторичке сметње код деце. - Ми већ сада сведочимо драматичном порасту тих неуролошких болести које се јављају код млађих људи као никада пре - рекао је др Блејлок и упозорио свеопшту јавност да једноставно престану са тровањем човечанства.
Исто тако, овај лекар описује зашто нас трују (не само кејмтрејлсима него свиме што нас окружује) и ко то чини па тако објашњава како је започео еугенички покрет у Америци преко наравно Рокфелера, Форд и Карнеги фондације и што је подразумевао пројекат "Наука о човеку ", који је био покушај социјалног инжењеринга човечанства у сврху истребљења оних које је елита сматрала" непожељним "и недовољно вреднима живота.
Рокфелерово финансирање путем великих универзитета тада је прогурало еугенике програме за неколико наредних година, а еугеничари су ступили у контакт са нацистичким научницима са којима су размењивали и скупљали информације. Када је еугеника придобила негативне конотације расне супериорности и геноцида, та Псеудо-наука се на неко време повукла, али убрзо поново уздигла под окриљем молекуларне биологије и генетике, фармацеутских компанија, регулаторних агенција (ФДА, ЕПА, ЦДЦ, АМА, АДА ..) и разних медицинских поља који заједно делују са јавним здравством.
 
Др Блејлок рекао је да се системским излагањем популације токсинима утиче на понашање, али и на, што је најважније, вид потпуне контроле, размишљање опште популације. Тако се хемијски измењује и модификује начин на који мозак делује те се индукује настанак разних болести што доводи до прекривене еугенике којој сведочимо свакога дана. Број болести и болесника драстично се повећава упркос томе што технологија, и уопштено здравство, драстично напредују. Није ли вам то мало чудно?
Једне од главних метода којима се то постиже су флуоридирање водоснабдевања и додавање екситотоксина путем прехрамбених адитива из хране.
 
Др Блејлок је објаснио како подупиратељи и промотери флуоридирања воде за пиће скривају "успех" флуоридирања воде иза пада у инциденци каријеса који је уследио поглавито због повећаног уноса калцијума, боље исхране и повећане хигијене усне дупље, док с друге стране игноришу и скривају прегршт научних истраживања која су доказала да флуорид није узроковао смањење појаве каријеса те да у бити доводи до појаве разних обољења те повећава шансе за настанак рака.
 
Вакцинација за др Блејлока представља до сада највећи мистериј, јер тек треба тачно утврдити потичу ли они настанак неуро-дегенеративних болести у старости те наглашава како управо превелика количина вакцинације којом пролазе деца представља највећу опасност јер долази до превеликог стимулисања имуног система те имунолошких ћелија у мозгу при чему у даљним годинама може довести до настанка аутизма, шизофреније и аутоимуних болести. Управо су шизофренија и аутизам  болести које су захватиле огроман број млађе популације на планети последњих неколико година. Но, Др Блејлок упозорава и на токсине у храни пићу те свему што нас окружује, говорећи да се свету не пише добро ако се настави са еугеником популације коју готово нико не примећује или пак не жели приметити.
 
Чињеница је да живимо у добу у коме једемо храну која то није, пијемо воду која то није, удишемо ваздух који то није, али и лечимо се лековима који то никако нису. Живимо у добу када су тројица на врху ланца исхране одлучила да се смањи број људи на планети и то им за сада пред очима целе јавности врло успешно полази за руком. Иако наука и технологија наводно иду према напред, болнице су све пуније, људи све болеснији. Иако вам говоре како је људи превише, то је ноторна лаж јер људи у потпуности изумиру. Села су потпуно празна без дечјег осмеха док се у градовима граде кокошињци за преживеле робове система. Но, управо због тога што ти токсини делују и мењају људске функције мозга, врло се тешко томе одупрети јер већ сада, већина је популације „зомбирана“ до крајњих граница, па не препознаје знакове робовских болести и овисности о сопственом крвнику - систему, који до сада никоме није помогао, али је побио и систематски убија милијарде невиних душа на планети.
 
---
Извор: Дневно.хр
Календар за 2019.
www.skostic.com
 
 
 
 
15 децембар 2019