Боримо се за праведну ствар, а то значи да ћемо победити (Протојереј Новопашин)

Боримо се за праведну ствар, а то значи да ћемо победити (Протојереј Новопашин)

Времена су турбулентна. У протеклих годину дана редовно смо слушали о неутралисању једне банде...

„Шуцкори“ (Schutzkorps) – Људске звери које никада није стигла рука правде

„Шуцкори“ (Schutzkorps) – Људске звери које никада није стигла рука правде

Окружни требињски парох Владимир Ј. Поповић допунио епохално дело Владимира Ћоровића о масовном...

Како су Срби изградили 40 цркава у Донбасу

Како су Срби изградили 40 цркава у Донбасу

Доњецк и Луганск не престају да привлаче пажњу светске јавности као два жаришта украјинске...

Трећи светски рат је већ у току, али се води без пуцања и ракета

Трећи светски рат је већ у току, али се води без пуцања и ракета

ПРЕ 38 ГОДИНА НАТО ЈЕ ИЗВЕО СЛИЧНУ ВЕЖБУ ЗА КОЈУ СУ У СССР ПОМИСЛИЛИ ДА МАСКИРА ПРАВИ...

Кусадак код Младеновца запрашују дроновима, мештани уплашени, држава ћути!

Кусадак код Младеновца запрашују дроновима, мештани уплашени, држава ћути!

Редакцији Србин.инфо јавио се Петар Николић, шеф месне канцеларије из села Кусадак код...

Kрволочни „аутокефализам“ атеиста и агностика

Kрволочни „аутокефализам“ атеиста и агностика

Аутокефалност не могу да траже атеисти, агностици, иноверни или отпадници из Мирашеве секте, а...

Смањивањем употребе црквенословенског језика у Богослужењу ми издајемо православље

Смањивањем употребе црквенословенског језика у Богослужењу ми издајемо православље

Једна од метода језичке борбе коју су научници описали је слабљење супарничког језика са њему...

 • Боримо се за праведну ствар, а то значи да ћемо победити (Протојереј Новопашин)

  Боримо се за праведну ствар, а то значи да ћемо победити (Протојереј Новопашин)

  субота, 11 фебруар 2023 17:52
 • „Шуцкори“ (Schutzkorps) – Људске звери које никада није стигла рука правде

  „Шуцкори“ (Schutzkorps) – Људске звери које никада није стигла рука правде

  четвртак, 28 јул 2022 14:43
 • Како су Срби изградили 40 цркава у Донбасу

  Како су Срби изградили 40 цркава у Донбасу

  четвртак, 24 фебруар 2022 14:50
 • Трећи светски рат је већ у току, али се води без пуцања и ракета

  Трећи светски рат је већ у току, али се води без пуцања и ракета

  понедељак, 20 децембар 2021 13:50
 • Кусадак код Младеновца запрашују дроновима, мештани уплашени, држава ћути!

  Кусадак код Младеновца запрашују дроновима, мештани уплашени, држава ћути!

  петак, 26 март 2021 22:16
 • Kрволочни „аутокефализам“ атеиста и агностика

  Kрволочни „аутокефализам“ атеиста и агностика

  уторак, 26 мај 2020 22:25
 • Смањивањем употребе црквенословенског језика у Богослужењу ми издајемо православље

  Смањивањем употребе црквенословенског језика у Богослужењу ми издајемо православље

  уторак, 26 мај 2020 22:04
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
месни производи Српско месо је опасно по здравље! Ово тврде експерти Европске уније и Руске федерације! Сточни фонд се смањује, а сељаци су приморани да деценијама, животиње вакцинишу регистрованим и не регистрованим вакцинама. Због такве вакцинације месо и млеко српских животиња је небезбедно за људску исхрану, сматрају у Европској унији (ЕУ).
 
За овакво стање крив је министар пољопривреде Бранислав Недимовић, саветник бившег председника Владе, Драган Гламочић, начелник одељења за здравствену заштиту и заштиту добробити животиња, Будимир Плавшић, инспектори управе и начелници из управе Зоран Марковић и Зоран Ивановић!
 
Тренутна ситауција је алармантна. Инспектори управе за ветерину Министарства пољопривреде добили су наређење да дозволе да се у кланице шаљу нездраве животиње. Конзумирање њиховог меса и млека је толико опасно по здравље да су експерти Европске уније и Руске федерације били шокирани подацима шта Срби годинама једу, а још нису изумрли!
 
Ове године требало је да буде прекинута вакцинација свиња против свињске куге, после чега би напокон био дозвољен извоз наших свиња у Европску унију (ЕУ). Ипак, Министарство пољопривреде, уместо прекида вакцинисања свиња, донело је одлуку да се настави са вакцинацијом свиња! Након што су службеници ЕУ сазнали за ову одлуку, по хитном поступку је продужена забрана увоза свиња из Србије. У ЕУ сматрају да је конзумирање свињског меса од животиња које су вакцинисане вакцином против свињске куге која се користи у Србији опасно по здравље људи.
 
Научници сматрају да је конзумирање меса таквих животиња исто што и конзумирање меса животиња заражених кугом! Како је истраживање истраживачког тима Магазина Таблоид показало, у вакцинама против свињске куге, налази се умртвљен вирус те болести…
 
Конзумација заражене, или вакцинисане животиње, једнако је опасна по људско здравље. Ту постоји низ здравствених проблема са којима се грађани који конзумирају такво месо могу сусрести. То су пре свега, рак желудца, рак дебелог црева, рек јетре, поремећај хормонских жлезда, пре свега штитне и још педесетак других облика здравствених поремећаја… Све ово може се јавити уколико конзумент једе такво месо дужи временски период. Заправо, уколико би сте и појели месо заражене животиње које претходно добро термички обрадите, ви вероватно не би сте умрли, али би наредних неколико дана ваш организам имао мање дисфункције.
 
На крају би све дошло у нормалу. Прави проблем је уколико би сте такво месо конзумирали дужи временски период, онда је вероватноћа да ће те оболети од неке тешке болести која укључује и неизлечиви облик леукемије. Шансе за такво обољење су преко педесет одсто! Иста је статистика и ако једете месо животиња које су вакцинисане против таквих болести. Заправо конзумација меса вакцинисаних животиња је још опаснија јер је у вакцинама садржана жива, која додатно контаминира месо!
 
Када овим сазнањима придодамо чињеницу да вакцинација свиња у Србији против свињске куге траје дуже од десет година и да је за те потребе до сада коришћено неколико вакцина различитих произвођача, а неке нису имале ни одобрење Агенције за лекове, онда је лако закључити следеће:
 
Министарство пољопривреде управа за ветерину криво је за више десетина хиљада тешко оболелих грађана од најразличитијих неизлечивих болести и то из разлога што су наредили обавезну вакцинацију свиња против свињске куге, а потом су дозволили да месо тих животиња несметано уђе у продавнице и месаре широм Србије. Уколико се у будућности појаве тужбе родитеља чија су деца тешко оболела од ретких болести, јер су су ово месо конзумирала цео живот, такве тужбе ће бити оправдане.
 
Заправо деца рођена после петог октобра 2000. године од када је после бомби стигла демократија, од рођења, кроз мајчино млеко, а потом и директно кроз исхрану, конзумирају хормоне, седативе и антибиотике, плус месо са поремећном природном структуром. Услед третирања животиња вакцинама са умртвљенним вирусима, долази до појачаног лучења кортизона, хормона који се налази у надбубрежној жлезди!
 
Повећан ниво због хормона у месу, доводи до тога да се повећава ниво страног кортизона у телу конзумента. Производња односно, ниво природног кортизона, може услед појачаног уноса таквог меса бити трајно оштећен. Ово са собом носи готово сигурну дисфункцију штитне жлезде, а у Србији је иначе међу женама млађим од четрдесет прва епидемија обољења штитне жлезде. За све ово криви су како актуелна Влада и Председник државе, тако и све претходне Владе и Председници државе и народни посланици који су о овоме обавештени, а нису предузели ништа да се то спречи!
 
Када је министар, Бранислав Недимовић, именован за Министра пољопривреде, многи су поверовали да ће се он напокон обрачунати са тровачима нације. Ипак, од дана када је дипломирани правник министар Бранислав Недимовић ступио на дужност он је повукао свега један добар потез. Санкционисао је тајкуне који су противправно годинама узурпирали државно земљиште, без да за то било шта плате. Та пракса је данас истина прекинута, али управа за ветерину којој је он претпостављен је лагано али сигурно поново почела да буде експозитура тајкуна и тровача. На месту директора Управе за ветерину кратко су се задржала два поштена човека, које су вештим сплеткама колеге тровачи склонили са тог места. Онда је саветник бившег председника Владе Александра Вучића, Драган Гламочић преко различитих радних група загосподарио овом Управом и она се опет претворила у тровачницу нације!
 
Гламочић је прошле године основао кризни штаб за сузбијање Нодуларног дерматитиса. Болест је било могуће сузбити запрашивањем од комараца. Он је о томе од стручних људи обавештен, али је одлучио да уместо тога инсценира алрамантну ситуацију. Раширио је вест да је нација угрожена, а потом као једино решење представио општу вакцинацију свих крава говеда, бикова, телади.
 
Кад су министар пољопривреде, председник државе и Владе, поверовали у његове лажи, он је онда вакцину увезао по хитној процедури без тендера и без одобрења, агенције за лекове! Од тог увоза сумњамо Гламочић је узео дебелу провизију! Јер је произвођачу наместио посао да прода вакцину која је била пред истеком рока, за коју би овај морао да плати уништење. Овако му је уштедео паре за уништење и плус направио профит од продаје! Вакцина се испоставило јако лоша, јер су вакцинисане краве имале масовне побачаје, телад, а у неким случајевима и говеда су умирала!
 
Гламочић је наравно могао да се одлучи и да вакцинише само погранична подручја где се зараза појавила, јер Србија није густо насељена, па је ова болест коју преносе комарци, мало вероватно да би се ширила по целој земљи. Поготово ако би се вршило агресивно запрашивање против инсеката. Ипак у том случају произвођач би продао мање вакцина и Гламочићева провизија би била мања. Поред Гламочића, главни инспиратори у овом послу били су начелници из управе за ветерину Зоран Марковић и Зоран Ивановић!
 
Ова два човека, истина, имају диплому Ветеринарског факултета за разлику од Гламочића, али се испоставило да нису превише бистри, или да имају скривене намере да за рачун увозног лобија униште српски сточни фонд. Њих двојица су заговарли да се у стадима где се појави једна заражена животиња закољу све друге краве и бикови. Због овога су их прозвали Недимовићеви кољачи. Скренута им је пажња, да се та болест не преноси са животиње на животињу, већ да је преносе комарци, па су ова два помахнитала кољача одустали од примене ове методе после неколико дана. Чињеница да се принудно клање животиња није до краја примењивало, је доказ да су били или злонамерни, или су потпуни дилетанти у својој професији!
 
Ипак, за сваки случај, вакцинисане су све животиње у Србији које могу да оболе од ове болести, чак и у областима које нису угрожене, а због тога је по хитном поступку наступила забрана увоза говеђег меса из Србије у ЕУ, Руску федерацију и још неколико земаља!
 
Ове године појавила се болест плавог језика, због које су пре неколико година такође вакцинисане све краве и бикови и њихово потомство. Животиње су тада вакцинисане такође нерегистрованом вакцином о чему је Магазин Таблоид објавио и доказе! Наравно, поново је увезена вакцина и за плави језик, овог пута је у провизију вероватно укључен и сам министар Недимовић. Јер како другачије објаснити његово одобравање, када знамо да је на време обавештен да и плави језик, баш као и Нодуларни дерматитис, преносе комарци и да се проблем може решити запрашивањем.
 
Недимовићево поступање је додатно сумњиво, јер му је један поштени Вучићев саветник, скренуо пажњу да би вакцинација вакцином против плавог језика била погубна, обзиром да се почетком године морала обавити ревакцина за Нодуларни дерматитис.
 
Недимовић је тада дозволио да се одложи ревакцина за Нодуларни дерматитс, а да се животиње вакцинишу по сваку цену новоувезеном вакцином против плавог језика! Такво поступање указује на чињеницу да признају да је вакцинисање против Нодуларног дерматитиса било непотребно. Јер та вакцина нема сврху како произвођач пише, ако се не обави ревакцинација.
 
Ипак по плану вакцинације Министарства пољопривреде, говеда ће бити вакцинисана против плавог језика, потом ће бити ревакцинисана против Нодуларног дерматитиса, а у року од три недеље примиће још једну вакцину против плавог језика.
 
Истраживање које смо провели указује да месо тих животња и њихово млеко није после толике вакцинације безбедно конзумирати неколико месеци. Ипак министар Недимовић, је саветујући се са Плавшићем, Гламочићем и Маринковићем одлучио да не прописује никакву каренцу, односно одлагање клања и узимања млека до проласка нежељених дејства лека. Оваква одлука је донета јер би тајкуни који производе храну, а са којима сарађују људи из Министарства пољопривреде изгубили много новца. Боље да умре неколико хиљада грађана, него да другови тајкуни остану без профита, је слоган који годинама покреће наше Министарство пољопривреде!
 
Иначе вакцина за Нодуларни дерматитис ове године није иста као она од прошле године. Купљена је од крајње сумњивог произвођача из Марока, који је толико безобразан да је написао у упутству лека да је каренца нула дана. Вакцина се зове Бовиваx ЛСД!
 
 
23 септембар 2023