КАЛЕНДАР СТАРИ, КАЛЕНДАР НОВИ

КАЛЕНДАР СТАРИ, КАЛЕНДАР НОВИ

Antikitera misteriozni mehanizam Већ раније сам писао о чињеници да ћемо по Јулијанском...

Сукоб Масона и Језуита око превласти у Србији

Сукоб Масона и Језуита око превласти у Србији

Сукоб масона и језуита око превласти у Србији Ко су главни играчи у Србији? Ко помера...

12 година робије због књиге о Голом отоку!

12 година робије због књиге о Голом отоку!

Лазар Брајовић Станај - Голи отокЛазар Брајовић Станај, најугледнији банкар у послератној Црној...

Александар Карађорђевић – масон који је уништио српство!

Александар Карађорђевић – масон који је уништио српство!

Александар Карађорђевић – масон који је уништио српство! По многим историчарима, најкобнији...

 НЕМА НИЧЕГ НА ОРИГИНАЛУ из Антике и из раног средњег века!

НЕМА НИЧЕГ НА ОРИГИНАЛУ из Антике и из раног средњег века!

Kako je i zaštо falsifikovana istorija Srba - Aleksandar MitićЕво неких теза из овог видеа који...

РУШЕЊЕ ДРЕВНОГ ЖРНОВА – Тајна друштва или помодарство краља Александра (ВИДЕО)

РУШЕЊЕ ДРЕВНОГ ЖРНОВА – Тајна друштва или помодарство краља Александра (ВИДЕО)

Краљ Александар масон или помодарСрпску историју затирали су, не само странци, већ и њени...

Скадар као престоница Србије

Скадар као престоница Србије

Скадар престоница СрбијеСрбија је основана 490. године са прстоницом у Скадру, обухватала је...

 • КАЛЕНДАР СТАРИ, КАЛЕНДАР НОВИ

  КАЛЕНДАР СТАРИ, КАЛЕНДАР НОВИ

  уторак, 31 децембар 2019 17:40
 • Сукоб Масона и Језуита око превласти у Србији

  Сукоб Масона и Језуита око превласти у Србији

  уторак, 17 децембар 2019 11:10
 • 12 година робије због књиге о Голом отоку!

  12 година робије због књиге о Голом отоку!

  уторак, 17 децембар 2019 11:07
 • Александар Карађорђевић – масон који је уништио српство!

  Александар Карађорђевић – масон који је уништио српство!

  уторак, 17 децембар 2019 10:38
 • НЕМА НИЧЕГ НА ОРИГИНАЛУ из Антике и из раног средњег века!

  НЕМА НИЧЕГ НА ОРИГИНАЛУ из Антике и из раног средњег века!

  понедељак, 16 децембар 2019 07:13
 • РУШЕЊЕ ДРЕВНОГ ЖРНОВА – Тајна друштва или помодарство краља Александра (ВИДЕО)

  РУШЕЊЕ ДРЕВНОГ ЖРНОВА – Тајна друштва или помодарство краља Александра (ВИДЕО)

  четвртак, 08 август 2019 09:02
 • Скадар као престоница Србије

  Скадар као престоница Србије

  уторак, 06 август 2019 01:50
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
Бојкот шиптарских избора Бојкот шиптарских избора Народни покрет Срба са Косова и Метохије "Отаџбина" позива Србе са КиМ да бојкотују сепаратистичке изборе. У саопштењу овог покрета Срба са Космета се даље каже:
 
„Предстојећи парламентарни сепаратистички избори у организацији самопроглашене републике Косово на којима се појављује шест српских листа показују катастрофалну националну политику диктаторског режима Александра Вучића у јужној српској покрајини.
 
Право је чудо да власт у Београду, која се хвали подршком више од 80% Срба оствареним на изборима у јужној српској покрајини, не успева да на практичан начин уреди политички живот Срба на Косову и Метохији.
 
Премијер и у исто време председник Републике Србије Александар Вучић дословце каже да је само његова «Српска листа» патриотска док су осталих пет издајничке. То звучи доста необично знајући да је управо «Српска листа» са њеним творцем Александром Вучићем потписала Бриселски споразум који је највећи акт националне издаје потписан икад у историји српског народа. Ако је «Српска листа» патриотска какве ли су тек издајничке?
 
Власт у Београду је током своје петогодишње владавине у преговорима са Приштином била изузетно кооперативна и све што је Приштина захтевала она им је препустила. То чак признаје и српски премијер. Главни адут актуелне власти у Београду Заједница српских општина није ни на помолу да се формира, а оно што Приштина нуди Београду има статус друштва за пуштање грамофонских плоча како, опет, признаје још увек актуелни председник Владе Србије.
 
Без обзира на поражавајућу националну политику коју је режим Александра Вучића водио на Косову и Метохији званичном Београду не пада на памет да предстојеће парламентарне изборе бојкотује. Ово тим пре јер би то значило губитак подршке Александру Вучићу од стране Европске уније што би у пракси значило његов силазак са власти јер више не би могао да манипулише и краде на изборима.
Народни покрет Срба са Косова и Метохије подсећа грађане Србије да су током дванаестогодишње владавине Слободана Милошевића Албанци бојкотовали све изборе.
 
И локалне, и парламентарне, и председничке које је Скупштина Србије расписивала. Они политички нису деловали самостално већ по инструкцијама земаља Запада, промотера стварања још једне албанске државе на Балкану. Запад је имао такав став јер је то пут за стварање независне државе Косово. Ако је то тако, а јесте, зашто би Срби учествовали на тим изборима које у суштини значе легализацију и легитимизацију сепаратистичке парадржавне творевине креиране на територији Републике Србије. Из то разлога и Бриселу и Вашингтону је стало да Срби буду део изборног политичког процеса.
 
Режим Александра Вучића каже да Срби треба да учествују на изборима јер ће тако спречити стварање војске Косова. То је гола лаж, јер је председник самопроглашене републике Косово Хашим Тачи, узгред буди речено, изабран гласовима «Српске листе» већ спремио закон који треба да одбрамбеним снагама Косова да све атрибуте које треба да има војска Косова, само се неће тако звати. Зато никакви српски посланици, ако то Запад жели, не могу спречити стварање албанских војних формација на Косову и Метохији. Једини начин да се заустави формирање војске Косова јесте инсистирање Србије на доследном испуњавању Кумановског споразума у којем се каже да се до хиљаду српских полицајаца и војника врати на Косово и Метохију. На нашу несрећу председник Владе Републике Србије Александар Вучић нема политичке храбрости да затражи да се у потпуности реализује Кумановски споразум.
 
Неки министри у Влади Александра Вучића позивају Србе који су запослени у преосталим инситуцијама Србије на Косову и Метохији, а то су здравство и просвета, да гласају за тзв. Вучићеву «Српску листу». Разлог који наводе јесте да их Србија финансира. Јако ружно јер су те институције још од 1912. године под јурисдикцијом прво Краљевине а онда Републике Србије. Чак и пре тога док су Косово и Метохија и Македонија били у саставу турске империје Краљевина Србија је финансирала основне и средње школе у тзв. Старој Србији. Нажалост, то Вучићев режим не зна. Па је тако у Скопљу још 1900. године основана Српска гимназија у којој је рецимо професор српског језика био прослављени српски писац Петар Кочић. На страну што запослени у здравсту и просвети обављају исту деластност као и њихове колеге у остатку Србије, јер ови у просвети образују ђаке и студенте а лекари лече пацијенте.
 
Народни покрет Срба са Косова и Метохије «Отаџбина» позива све Србе са КиМ да бојкотују сепаратистичке изборе које организује Приштина. То је једини начин да будемо достојни потомци оног народа који се пре више од 600 година борио за слободу на Косову пољу под водством великог кнеза Лазара Хребељановића. Александра Вучића за Косово и Метохију ништа не везује, ни порекло, ни вера, ни нација. Када је у питању религија он је атеиста, а прихватајући идеологију Вебера он је заборавио на нацију јер је постао протестант и глобалиста.
 
PS
 
Данас у Бриселу, како јављају сви медији у Србији, нарочито они државни и писани и електронски, Федерика Могерин треба да се састане са челницима шест држава западног Балкана. У тих шест држава се убраја и самопроглашена република Косово. Медији у Србији, почев од Радио-телевизије Београд, већ припремају јавно мњење да је Косово посебна држава јер у набрајању нема никакве ограде да она то није. А знамо да су скоро сви медији под директном контролом Александра Вучића.“
 
Косовска Митровица
24.05.2017. године Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“
Календар за 2019.
www.skostic.com
 
 
 
 
7 април 2020